K.LEOPOLDSBURG - K.SK.BREE : 0-0:

K.ESK LEOPOLDSBURG

Frederix, Appletans, Ven, Dekkers, Gueroui, Hensen, Krouchi, Vanhees, Vandenbergh (46’ Claes, 60’ Nayaert), Vankrunkeensven (55’ Kayademir), Vaes

K.SK. BREE

Hermans Raf, Grobben Tom, Bloemen Martijn, Roijakkers Niels, Daniels Igor, Caramel Marco, Verheyen Dennis, Slechten Pieter-Jan (89’ Cardeynaels lars), Vanbuel Niels, Grossi Domenico (75’ Daniels Istvan), Creyns steffe (60’ Berben Ruben)

SCHEIDSRECHTER : GHIJSELINKS RUNE
ASSISTENTEN       : LAMBERIGTS TOM en MARTENS BENNY

DOELPUNTEN   :   (geen)

K ESK LEOPOLDSBURG

K.SK BREE

Krouchi Rachid

Zij die naar Leopoldsburg afzakten om de nummer 2 tegen de nummer 3 van vorig seizoen aan het werk te zien, en dus een topper van formaat verwachtten…..zijn lichtjes bedrogen uitgekomen. De uitslag is een goede weerspiegeling van het wedstrijdgebeuren. Weinig kansen, een thuisploeg die wel wou maar niet kon, en de bezoekers die maar al te graag de zaak controleerden en de nul op het bord hielden.

Kansen opsommen is dus niet aan de orde, want die waren er niet. Alleen als we opsommen wat in de buurt van een kans kwam, dan hadden we iets te doen….

We doen ons best. In de eerste helft : een bal op de arm van Gueroui, geen penalty en een flauw schot in de rebound van Creyns (8’). Een poging met links van Appeltans juist niet genoeg draai in zijn schot en naast (37’), en tenslotte een mislukte lob van Vanbuel (40’) die in de hoek van de backlijn Frederix te ver uit zijn doel zag komen…..

In de tweede helft Grossi die even de neus aan het venster steekt. Zijn pogingen (49’, 55’ en 57’) droegen echter niet ver genoeg….. Dé kans van de wedstrijd was voor Niels Vanbuel. Hij doorziet (70’) een slecht terugspelen, omzeilt de doelman, maar raakt te ver tegen de achterlijn om binnen te duwen….zijn terugleggen wordt door Frederix in hoekschop gewerkt. In de hierop volgende uitbraak schiet Kayademir over. Even later kan Ven een bal op de backlijn in de draai meenemen (76’) maar ook hij knalt over ….

Niels Vanbuel kan in min 80 nogmaals een terugspeelbal onderscheppen maar Frederix gaat gepast in voeten. Bree bllijft gemakkelijk overeind maar Hermans moet de enige echte kans, een knal van Krouchi in 86’, met veel klasse overtikken.

Het eindigde dus zoals het begon, en iedereen kan en moet  daar best tevreden mee zijn ! KSK Bree kan dus met een 4 op 6 van een gelukte start  spreken…

Nu zaterdag naar Esp Neerpelt !!!!