K. SK BREE - K. OVERPELSE VV : 0 - 0:

Hermans Raf, Grobben Tom, Bloemen Martijn (75’ Reyskens Jasper), Daniels Igor, Bauduin Johan,  Verheyen Dennis, Caramel Marco, Slechten Pieter-Jan (60’ Grossi Domenico), Creyns Steffe, Vanbuel Niels (69’ Berben Ruben), Bloemen Jelle

K. OVERPELTSE VV

Bruno, Ceunen, Grevendonck, Aerts, Van Erckel, Houben, Rombouts, Kelchtermans, Molenberghs (88’ Eerdekens), Dumont, Odekerken (70’ Kandemir)

SCHEIDSRECHTER : BOEUR CHARLES

LIJNRECHTERS :        DE GRAAF PETER

BOLLEN JOEL

K. OVERPELTSE VV

GGrossi DomenicoGGrevendonck Jasper
GMarco Caramel

Vaarwel Overpelt VV…..Het was inderdaad  de laatste ontmoeting : Overpelt verdwijnt door een fusie met Neerpelt en alleen PELT blijft nog over…...

Bree trapt af. Op dat moment waren de verwachtingen nog hoog gespannen :

Deze wedstrijd was er eentje van bepaald minder  niveau …Noch Bree, noch Overpelt konden aanspraak maken op de overwinning….. Gelukkig was het eten bij de “seats” weer van de bovenste plank zodat het totaal prentje nog best meeviel !

De eerste helft deed nog veel verwachten. Hermans moest onmiddellijk plat (1’), Vanbuel trapte aan de andere kant over (4’) en de actie Kelchtermans – Dumont (5’) had meer kunnen opleveren. De aanval via Slechten en Creyns kon door Jelle Bloemen (12’) niet met voldoende kracht besloten worden. Hermans moest plat om in de linker beneden hoek onheil te voorkomen (21’) en Bruno moest zich strekken om een onrechtstreekse vrije trap , binnen de grote backlijn, van Igor Daniels onschadelijk te maken. (30’). Dumont werkt een voorzet van Van Erckel naast (32’) en de actie van Vanbuel en Slechten (37’) levert ook niets op. Dat was het dan.

Een van de weinige spannende momenten in de wedstrijd. Bree krijgt 2 vrije trappen, één net buiten en éen net binnen de rechthoek :

De tweede helft kwam niet meer op gang…..Geen hartverwarmende acties en geen echte kansen ….dus wachten tot er iets onverwacht uit de hemel viel… Dat kwam er ook niet,…zo bleef iedereen op zijn honger zitten en moest men tevreden zijn met een derby zonder doelpunten. Beloning : ieder een punt.

Steffe Creyns gaat hier in duel met een Peltse verdediger :

Martijn Bloemen moet wegens herhaaldelijke krampen het speelveld verlaten :

Ook Overpelt kan enkel via stilstaande fases even "dreigen" :

Voor KSK Bree zijn er nu nog drie finales : In Spouwen, thuis Lutlommel en in Tienen….Inzet : plaats in de eindronde voor bijkomende stijger… Het is dit of gewoon uitbollen na een seizoen met meer dan genoeg punten…..Opdracht in ieder geval volbracht.