K.SK BREE - SPOUWEN MOPERTINGEN : 0-5:

K. SK BREE

Forier Jente, Grobben Tom, Bauduin Johan, Daniels Igor, Janssen Kevin, Bollen Joris, Craeghs Bert, Vanhees Bram (60 Ramaekers Martijn), Berben Ruben (75 Cardeynaels Lars) , Creyns Steffe (50 Grossi Domenico), Maes Nick

SPOUWEN MOPERTINGEN

Van Eijk, Lortye, Berger, Wang, Dingenen, Timmermans (85 Mololi), Velagic (86 Freire), Voorjans, Haenen, Curreri (80 Karakoruk), Mombaerts

SCHEIDSRECHTER :       CASTERMANS VINCENT

LIJNRECHTERS :          JANSSEN JEROEN

KENNES BART

SpelerStandMinuut
Curreri Frederic0-14
Dingenen Martijn0-27
Curreri Frederic0-332
Curreri Frederic0-456
Timmermans David0-565

K. SK BREE

SPOUWEN MOPERINGEN

35 Bollen Joris

De thuisploeg was blijkbaar meer onder de indruk van de ziekenwagen, dan de bezoekers. Bezoekende speler  Christophe Snyders kwam tijdens de opwarming inderdaad ongelukkig neer en zijn schouder uit de kom…. Verzorgers en kinesisten wisten er geen blijf mee, en in afwachting van de ziekenwagen werd de wedstrijd gestart….Bree was men zijn gedachten ver weg en in geen tijd stond het 0 – 2 .

Eerst dom balverlies van Vanhees, gevolgd door een botsbal op Forier en Curreri was er als de kippen bij : 0 – 1 in min 4 ! Amper bekomen of Tom Grobben maakte een duidelijke penaltyfout  die door Dingenen graag verzilverd werd : 0 – 2 in min 7 !!!!!

Snijders ondertussen afgevoerd en de wedstrijd kon beginnen ???? Of was ze al gespeeld ? Was Spouwen zoveel beter of was de thuisploeg onnoemelijk zwak? Het zal er wel ergens tussen in liggen zeker…. Feit is dat Spouwen gewoon, over gans het veld, heer en meester was en de thuisploeg alle kleuren van de regenboog liet zien. De tegenprikken waren te schaars en de doeltreffendheid erg laag. De kopbal van Joris Bollen op voorzet van Janssen (25’), over en naast, deed even wat verhopen maar in 32’ was het 0 – 3 en wedstrijd gespeeld. Het was weer Curreri die een schot vanop rechts, dat nipt naast zou gaan, nog kon binnen duwen ! Men stond er bij en keek er naar….Een poging van Berben , met links (40’), deed Ven Eijk wel nog een goede save uit de mouwen schudden…. Dat was het dan…..De koffie was niet van smaak …..Wat nog te verwachten????

Nick Maes opende goed (49’), zonder gevolg. Igor probeerde zijn vrijschopspecialiteit (52’), maar de bezoekende keeper was paraat.  Helaas, aan de andere kant : een knappe kopstoot van  de vrij inkomende Voorjans op voorzet van Curreri (56’) was meer dan mooi en  zorgde voor de 0 – 4 ! De solo van Timmermans (65’), die alles , de keeper incluis, op een hoopje speelde, was het toetje voor de  bezoekers (0-5) en het schaamrood voor de thuisploeg ….

Een totale offday? Hopelijk en waarschijnlijk!  Zondag tegen Lyra kan alles recht getrokken worden !!!! De trainers zullen de hoofden  eerst leeg moeten maken om dan met de gekende Breese strijdersmentaliteit het één en ander recht te zetten.