K.SK BREE - V.C. HERENTALS : 1-3:

K. SK BREE

Forier Jente, Grobben Tom, Bauduin Johan, Daniels Igor (60’ Bloemen Martijn), Janssen Kevin,  Bollen Joris,  Daniels Istvan (56’ Bloemen Glenn), Craeghs Bert (70’ Bongaerts Rik), Berben Ruben, Creyns Steffe, Grossi Domenico

VC HERENTALS

Doino, Van Der Schraelen, Van De Kerkhof (89’ Van den Vonder),Marien, Verdonck, Thomassen, Van Doninck, Vervoort, Van Leerdam, Vlaeymans (87’ Van Roosbroek), Van Bouwel (75’ Dillen)

SCHEIDSRECHTER :       BOON TIRSO

LIJNRECHTERS :            BOELEN WIM

BOSI CIRIACO

SpelerStandMinuut
 Van de Kerkhof Jeroen0-1 6
 Van de Kerkhof Jeroen0-251
 Bollen Joris1-274
 Marien Niels1-384

K. SK BREE

VC HERENTALS

24GBollen Joris

Van Bouwel Ken

76 GBongaerts Rik

77+82G+G=RBauduin Johan

88RCreyns Steffe

Een zeer sportieve en levendige wedstrijd die opnieuw op een sisser uitdraaide. Niet alleen rood voor Bauduin (tweemaal geel waarvan de tweede zeer licht), en ook rood voor Creyns (met twee omhoog in een duel en met zijn voet op bil van Van De Kerkhof, misschien geel maar nooit rood), en tenslotte weer nul punten. Nochtans ook veel positieve dingen in deze vertoning. Grossi die zijn goede benen schijnt terug te vinden, Creyns die stilaan naar een hoger niveau groeit, en de invalbeurten van de jonge mannen die zonder meer verwachtingen oproepen !

Het begint met een verre cross  van Igor Daniels die via Berben en Bollen een eerste hoekschop oplevert (5’)!

In de reactie helaas een onwaarschijnlijke tegentreffer. Een bal raakt op de achterlijn via enkele klutsen plots hoog voor doel, aan de tweede paal, bijna op de doellijn, waar Jeroen van De Kerkhof, heel alleen, simpel kan binnenkoppen. Niet te geloven maar het staat wel 0 – 1 ! (6’) Bree even van slag en Van Leerdam schiet een mogelijkheid voorlangs (9’). Bree komt terug in de wedstrijd en rond min 11 zijn er drie echte mogelijkheden. Van dichtbij, met veel benen in de weg, kunnen noch Berben, noch Istvan Daniels de juiste opening vinden.

Ook een verre loeier van Igor Daniels, juist buiten het kader (17), verdiende beter. Van Leerdam houdt iedereen wakker maar zijn poging vanaf links vindt Forier op zijn weg.(20’) Grossi gaat in snelheid door op links maar  zijn harde voorzet voor doel  kan door Berben net niet binnengeduwd worden (21’). Even schrikken in min 30’. Balverlies van Craeghs maar Forier kan de alleen doorgebroken aanvaller een halt toe roepen, ook de rebound van Van De Kerhof, met hoofd naar verste hoek, vindt een secure Forier op zijn weg! Een pegel van Creyns op de vuisten van Doino (35’) en weer enkele snelle rushes van Grossi, die helaas telkens net niet kunnen verzilverd worden (36 en 43‘).

Met volle goede moed beginnen aan de tweede helft. Vlaeymans geeft een eerste verwittiging (50’) maar schiet over. Jeroen Van De Kerkhof geeft dan nog eens zijn visitekaartje af. Hij speelt al te simpel Igor op de linkerkant uit en vanuit een scherpe hoek knalt hij laag in het verste zijnet binnen (51’) : 0 – 2 . Met moed der wanhoop en verder in de tweede helft met enkele verse krachten, probeert men het tij nog te keren. Het leeft op en wanneer Bollen in 74’ kan milderen groeit het geloof om nog punten te pakken. Het rood van Bauduin (82’), met onmiddellijk daarop een hoekschop die door Marien wordt binnengekopt (84’), 1 – 3, was er natuurlijk teveel aan !

Spijtig maar toch een wedstrijd die zegt dat er mogelijkheden zijn. Dus volgend weekend bij titelkandidaat Duffel maar voor een kleine stunt zorgen !!