KSKKoninklijke Sportkring Bree

K. OVERPELT VV - K.SK. BREE : 2-3:
 
K. OVERPELT VV

Bruno,Grevendonck, Van Erkel, Houben, Kelchtermans, Rombouts, Dumont, Claes, Molenberghs(76’ Garlisi), Hendriks, Ceunen


K. SK. BREE

Hermans Raf, Grobben Tom, Roijakkers Niels, Daniels Igor, Vaesen Jordi, Caramel Marco, Verheyen Dennis, Slechten Pieter-Jan, Vanbuel Niels (70’  Grossi Domenico), Creyns Steffe (60’ Bloemen Martijn), Hegic Muamer (60’ Berben Ruben)

 

SCHEIDSRECHTER : JANSSEN  JAN

 

LIJNRECHTERS : PIETTE NICO  en DE GRAAF PETER

 

DOELPUNTEN 
 

                    SPELER                      

 Stand

 Minuut

Kelchtermans Mathias

1 - 0

48

Claes Jelle

2 - 0

65

Berben Ruben

2 - 1

80

Verheyen Dennis

2 - 2

84

Verheyen Dennis

2 - 3

89

 

KAARTEN
 

K. OVERPELT VV

K. SK. BREE

Min.

Kaart

SPELER

Min.

 Kaart

    SPELER      

20

G

Ceunen Geoffrey

26 

G

Creyns Steffe

 

 

 

63 G Caramel Marco
 

 

 

68 GVaesen Jordi 
   78 GDaniëls Igor

 

VERSLAG

 

Als dit het voorgerecht is van het nieuwe herfstmenu, dan staat er nog wat lekkers te wachten. Vanuit een verloren positie (2 – 0), op tien minuten tijd terugkomen, en in de eindspurt der op en der over …… lekker, echt lekker !

 

De eerste helft was een aperitief van het doodgewone soort. De thuisploeg kon nooit domineren, kwam nooit in de buurt van een kans, en KSK Bree kon rustig controleren en bij enkele foutieve inschattingen van Bruno zelfs in de buurt van een doelpunt komen. Enkel een klutsbal (43’), na hoekschop, recht op Hermans deed iedereen even opschrikken.


Jordi Vaesen wint hier het duel met een Overpeltse aanvaller :

 

De thuisploeg kwam, na de rust, scherper uit de kleedkamer. Niet iedereen had de koffie op toen Kelchtermans (48’) over Hermans in de verste hoek binnentrapte : 1 – 0. En nu ? Overpelt kwam iets meer richting Hermans maar de schoten (52’ en 56’) van buiten de grote rechthoek, waren geen enkel probleem. De vrije trap in de 65’ was juist iets anders.


Steffe Creyns schermt de bal goed af :Hermans moest even lossen en Claes was er als de kippen bij om binnen te duwen : 2 – 0.

Wedstrijd gespeeld …. of was er nog een verrassingsdessert ……Inderdaad.

Tom Grobben kon oprukken en Berben bedienen, die simpel(wat is simpel ??) de bal  boven Bruno in de verste hoek deponeerde : 2 – 1 in 80’ ! Nog een sterke koffie als toemaatje ? Natuurlijk… Een vrije trap van Daniels Igor en Verheyen werkte af : 2 – 2 in 84’ . Wat nu? Dit vasthouden of voor de cognac doorgaan…. Geen moeilijke keuze natuurlijk. En het lukte ook nog. Opnieuw Verheyen die de doodsteek gaf ! 89’ 2 – 3 !

Wat in St. Job niet mocht gebeuren (van 0 – 3 naar 3 – 3) gebeurde nu in de andere richting……(van 2 – 0 naar 2 – 3) . Heerlijk ! 


Dolle vreugde bij Bree waarbij Dennis Verheyen zich als matchwinnaar bekroonde !