KSKKoninklijke Sportkring Bree

K. SK BREE - SPOUWEN MOPERTINGEN: 3-1:
  
K. SK. BREE

Hermans Raf, Grobben Tom, Bloemen Martijn, Berben Ruben, Roijakkers Niels, Caramel Marco, Verheyen Dennis, Slechten Pieter-Jan (85’ Daniels Istvan), Vanbuel Niels, Hegic Muamer (46’ Grossi Domenico), Vaesen Jordi

 

SPOUWEN-MOPERTINGEN

Heyninck, Boosten, Choua, Berger, Thoonen (74’ Haenen Joerie), Dingenen, Sogutcu, Yildiz (78’ Smets), Mellemans, Haenen Didier, Hoste

 

SCHEIDSRECHTER : DE WACHTER FILIP


LIJNRECHTERS : BOSI CIRIACO en CAFARO ANTONIO

 

DOELPUNTEN 
 

                    SPELER                      

 Stand

 Minuut

Dingenen Martijn

0 - 1

51

Verheyen Dennis

1 - 1

64

Grossi Domenico

2 - 1

70

Grossi Domenico

3 - 1

88

 

 

KAARTEN
 

K.SK. BREE  

SPOUWEN-MOPERTINGEN

Min.

Kaart

SPELER

Min.

 Kaart

    SPELER      

 

 

 

57 

G

Yildiz

 

 

 

67 G Mellemans
 

 

 83 GHaenen 

 

VERSLAG

 

Het waren seats, de punten bleven dus in Bree….. het is bijna een traditie. De manier waarop is een ander paar mouwen.….Spouwen had het meeste balbezit, maar deed er niets mee. Bree kon af en toe tegen prikken maar ook niet genoeg om op voorsprong te komen. De vrije trap van PJ Slechten (34’) mocht er zijn, maar ging toch over. Sogutcu deed van zich spreken (42’ en 43’) , evenals Vanbuel (44’), maar een brilstand was de juiste weergave van een ondermaatse eerste helft.


Begin van de wedstrijd - Sven en Eddy kijken aandachtig toe :

 

Spouwen-Mopertingen kwam best uit de kleedkamer en Dingenen scoorde de 0 – 1 na een erg rommelig gebeuren. De reactie van Bree bleef uit en men kwam niet verder dan een poging van Slechten (na voorzet van Vaesen), die boven op het net viel. Spouwen controleerde het gebeuren en leek gemakkelijk overeind te blijven.


Eerste helft : Veel beweging rond de middencircel, maar weinig kansen aan beide kanten.....

 

Een hoekschop van  Slechten deed de wedstrijd kantelen. Aan de tweede paal (64’) was Verheyen er inderdaad als de kippen bij om een onzekere Heyninck te verslaan. (1 – 1). Yildiz, na een solo-actie, schoot scherp voorlangs (65’), maar het was Grossi die de thuisploeg op voorsprong bracht. Een goede voorzet van Tom Grobben, opnieuw aan tweede paal, en Domencio kopte voorbij een aarzelende bezoekende keeper (2 – 1 in minuut 70). Spouwen gaf zich niet gewonnen en de persoonlijke poging van Sogucu (70’) strandde in handen van Hermans.

Versbakken trainer Sven Geyens stuurt bij :Er kwam nu echt leven in de brouwerij ! Opnieuw Sogucu zag zijn schot in hoekschop verdwijnen (74’) en een vrije trap van Slechten werd door Bloemen (75’) voorlangs gekopt. Een vrije trap van de bezoekers stierf in de muur (80’)en de mooiste aanval van de thuisploeg, Grossi – Vanbuel werd door Heyninck gepareerd en door Haenen ontzet(84’). Ook de actie Slechten, Grobben, Vanbuel had meer dan een hoekschop verdiend. (85’).

 


 

Istvan komt Pieter-Jan aflossen ....

De echte verlossing kwam in 88’. Grossi passeert  zijn tegenstrever, centraal voor doel, met links naar de buitenkant  en knalt keihard in dak van doel : mooi, zeer mooi ! Kon Spouwen zeker op een punt aanspraak maken, de thuisploeg zal er niet om jammeren : drie gouden punten !


Bree viert : De 3-1 is net gevallen :


Dolle vreugde na de wedstrijd :