KSKKoninklijke Sportkring Bree

K. LUTLOMMEL VV - K.SK. BREE : 1 - 4:
  
K. LUTLOMMEL VV
 

Eyckens Jelle, Wau Nuelson, Eyckens Pieter, Plessers(70’Vliegen) , Schepers, Güvenc, Meeuws, Arjah, Dean, Flament, Corens (22’ Azavedo)

 

K. SK. BREE
 

Hermans Raf, Grobben Tom, Roijakkers Niels (46’ Daniels Igor), Vaesen Jordi, Bloemen Martijn, Caramel Marco, Verheyen Dennis, Slechten Pieter-Jan (78’ Hegic Muamer),Vanbuel Niels , Grossi Domenico (70’ Creyns Steffe),  Berben Ruben

 

SCHEIDSRECHTER : CASTERMANS VINCENT

 

LIJNRECHTERS : VERHEYEN GUIDO  en HERMANS YVES

 

DOELPUNTEN 
 

                    SPELER                      

 Stand

 Minuut

Flament Maarten

1 - 0

3

Caramel Marco

1 - 1

5

Caramel Marco

1 - 2

25

Vanbuel Niels

1 - 3

44

Hegic Muamer

1 - 4

80

 

KAARTEN
 

K.SK. BREE  

K. LUTLOMMEL VV

Min.

Kaart

SPELER

Min.

 Kaart

    SPELER      

77

G

Grobben Tom

 

 

 

 

VERSLAG

 

Tijden veranderen……of toch niet ….vorig jaar een voorhistorische 2-7….. nu 1–4…als gemiddelde eigenlijk nog beter….Het was zondermeer verdiend.

Het begin deed nochtans anders vermoeden. Na amper 3 min kon een schaatsende Bloemen en een grabbelende Roijakkers niet vermijden dat Flament simpel door het  centrum liep en Hermans kansloos liet…. 1–0 !!  Even slikken ! Bree gaf onmiddellijk antwoord. Berben liet van zich voelen (4’), en Vanbuel ging nog een stap verder : Plessers kon (?) niet anders dan de noodrem gebruiken : penalty.

Marco Caramel deed zoals Neeskens vroeger : keihard door het centrum ! Simpel !   1–1 !

 

Marco maakt zich op voor de strafschop :

 

  

Het golfde dan op en neer. Pogingen van Dean (11), van Schepers (12’) droegen niet ver genoeg. De tegenprikken van Slechten – Grossi (14’), of van Slechten – Grobben (25’), waren evenwaardig maar leverden geen doelpunten op. Marco Caramel deed het iets anders. Hij ging met bal aan de voet (vanop rechts) richting backlijn, werd iets naar links gedreven en haalde dan verwoestend uit met zijn linker : prachtig hoog in doel in de verste hoek : 1 – 2 in 26’. Enig mooi doelpunt om in te kaderen.

Het schot van Marco was onhoudbaar voor keeper Eyckens : 1-2 !  Bree alweer eens aan het feest :


De actie Berben – Grossi – Slechten (28’), en een schot van Arjah (41’) waren de hoogtepunten van de rest van de eerste helft. Excuseer ! Dankzij Berben kon een enorm ijverige Vanbuel, in extremis,  zijn afgedwongen kans nog verzilveren in 44’ : 1–3 !

 

Een heet standje voor het doel van Lutlommel. Martijn, Tom en Marco maken het de Lommelse goalie moeilijk !

 

Na de rust kon KSK Bree de zaak rustig onder controle houden. De actie van Vanbuel (54’), na voorbereidend werk van Grossi, verdiende ook een doelpunt maar de keeper bleef alert. De kopstoot van Eyckens (58’) was voor Hermans een makkie….De kans voor KSK Bree in 64’ was des te groter maar ook geen doelpunt : Vanbuel en Slechten konden het werk niet afmaken.


Dennis draait hier mooi weg van zijn tegenstander :

 

 

Tom tackled de bal buiten voor de aankomende Guvenc :

 

 


De thuisploeg was gewoon niet bij machte om het tij te keren. De kansen van Vanbuel (65’) en Creyns ,na voorbereidend werk van Verheyen (73’), waren dichter in de buurt van een doelpunt. Wanneer Creyns in 80’, Hegic kon vrijspelen, en deze ook keurig afwerkte, ging het licht letterlijk en figuurlijk uit : 1 – 4 !


Raf beleefde een erg rustige namiddag in Lutlommel :

 

 

Een negen op negen in drie derby’s, waarvan twee op verplaatsing, je moet het maar doen ! Proficiat voor de instelling en het resultaat !