KSKKoninklijke Sportkring Bree

K. SK BREE - K.LUTLOMMEL VV : 1 - 4:

 

 

K. SK. BREE

 

Hermans Raf, Grobben Tom (77’ Duisters Marnix), Bloemen Martijn (62’ Reyskens Jasper), Daniels Igor, Bauduin Johan, Verheyen Dennis (60’ Berben Ruben), Caramel Marco, Slechten Pieter-Jan, Creyns Steffe, Vanbuel Niels, Bloemen Jelle

 

K. LUTLOMMEL VV

 

De Wilde, Eyckens (84' Beenaerts) , Luyten, Van De Paar (46' Plessers), Schepers, Guvenc, Isbouts, Flamant, Meeus, Way Nyron, Arjah Nourddine (60' Corens)

 

 

SCHEIDSRECHTER :     KRIEKEN JAN  

 

LIJNRECHTERS :        CALEN ROBIN

                                 VAN BALEN JEAN

 

DOELPUNTEN 
 

      SPELER      

 Stand

 Minuut

DANIELS IGOR

1 - 0

40

ISBOUTS ERWIN

1 - 1

65

LUYTEN HARM

1 - 2

66

ISBOUTS ERWIN

1 - 3

75

WAU NYRON

1 - 4

85

 


KAARTEN
 

K.SK. BREE  

K. LUTLOMMEL VV

Kaart

SPELER

 Kaart

    SPELER      

----

 

 

VERSLAG

  

Vaarwel K.Lutlommel VV…..Het was inderdaad  de laatste ontmoeting : Lutlommel gaat helaas terug naar eerste provinciale. Ze kennen echter de weg heen en terug, en we mogen ze in toekomst zeker opnieuw begroeten. Dus geen vaarwel (zoals Overpelt in vorige thuiswedstrijd) maar wel tot ziens ! Ze lieten de thuisploeg in ieder geval  zien en voelen dat er nog leven na de dood is…

Gelukkig was er de ganse dag feest en een gezellige drukte rond de kampioenen-wedstrijd van de provinciale scholieren. Bovendien kon het “kookkliekske”  van goede smaak getuigen en was het gepresteerde werk van de bovenste plank. De wanprestatie van de spelers op het terrein kon zo naar de achtergrond gedreven worden…. het seizoen op deze manier afsluiten blijft hopelijk maar een kortstondige herinnering.

De eerste helft was nog matig, met als uitschieter de knappe vrije trap van Igor Daniels (1 – 0) in 40’ ! De bezoekers waren zeker niet de mindere, en de thuisploeg mocht licht gevleid met voorsprong naar de koffie.


Het enigste wapenfeit van Bree in de gehele wedstrijd. Daniels zal deze vrije trap mooi binnenkrullen en voor de gevleide 1-0 zorgen.....


De tweede helft was dramatiek van het ergste soort. Geen voetbal meer, geen inzet , geen beleving…..stuntelen en aftellen naar het einde …… de bezoekers genoten met volle teugen om nog eens te kunnen scoren en om nog eens te kunnen  winnen.
De vertrekkers bij KSK Bree nemen alzo in mineur afscheid van het thuisfront….. jammer !


Uitblinker Nyron Wau van Lutlommel gooit de bal voor het Breese doel .....


Weinig tot geen weerwerk van Bree. Ook deze vrije trap kan het tij niet meer keren :
Nog als sparringpartner naar de kampioenen van Tienen, waar niemand nog iets te winnen of verliezen heeft, en het seizoen zit erop. We kunnen weer aan het volgende beginnen…..