KSKKoninklijke Sportkring Bree

RC HADES - K.SK BREE : 4 - 0 :

  

 

RC HADES

 

Gijbels, Ven (83’ Truscelli), Spitz Jochim, Ubachs (72’ Claes), Baccarella, Spitz Alexander, Philipsen, Derin(81’ Withofs), Maes, Thys, Vanvoorden      

    

K. SK BREE

 

Forier Jente, Grobben Tom, Bloemen Martijn, Bollen Joris, Daniels Igor, Craeghs Bert, Berben Ruben (72’ Jansen Kevin), Creyns Steffe , Maes Nick , Bloemen Glenn (46’ Daniels Istvan), Didden Ben (78’ Duisters Marnix)

  

SCHEIDSRECHTER :       GILSON CHRISTOPHER

LIJNRECHTERS :            CLERKX KLASS

                                       MENTENS HUBERT

 

DOELPUNTEN 
   
SpelerStandMinuut
 Derin Sinan1-014
 Ven Kjell2-022
 Derin Sinan3-035
 Ven Kjell4-085
 

 

 
 
KAARTEN
 

K. SK BREE

RC HADES

Min.

Kaart

SPELER 

Min.

 Kaart

  SPELER 

38GBollen Joris

 

 

 

57GGrobben Tom 

 

 

 

 

VERSLAG
 
 
 

Na de hoopvolle verrichting vorige week tegen Witgoor, ging men met vertrouwen richting Hades. Men wist waar men zich aan kon verwachten, men wist hoe dit moest aangepakt worden…Het was dus kijken of de drive groot genoeg was om ook resultaat , zeg punten, mee naar huis te nemen. Neen dus….

De hoop duurde welgeteld een kwartier. Hades had meer balbezit, probeerde het tempo hoog te houden, maar kon voorlopig voor geen gevaar zorgen. KSK Bree was nog niet aan hun goal geweest, maar dan kon nog komen... Helaas.  Derin Sinan werd  in min 14’ even vergeten. Hij  liep los door de linies om simpel de 1 – 0 binnen te duwen…oef…wat nu. Venn knalde in 16’ nog over en het was aan min 19 dat Creyns en Daniels aan de andere kant voor de eerste tegenprik konden zorgen. Een foute inspeelpas (20’), centraal, van Joris Bollen, gaf Derin opnieuw een mogelijkheid, gelukkig afgeblokt in hoekschop. Bree moest het gebeuren ondergaan. Een afgeweerde hoekschop (22’) kon aan hun linkerkant opgepikt worden, een zee van ruimte en tijd, een goede voorzet en 2 – 0 door Ven! Wanneer vervolgens Derin in 35’ Martijn Bloemen te snel af was, voor de  man kon komen om de voorzet simpel binnen te duwen …3 – 0 ..was alles reeds na een half uur beklonken …. ! Het was op einde eerste helft dat KSK Bree twee kansjes kon afdwingen. Een vrij trap (40’) kon aan tweede paal juist niet binnengeduwd worden, en Gijbels was wakker genoeg om een poging van Maes te pakken.

Een tweede helft met en Arsenal – Anderlecht scenario??? Neen. Hades controleerde op een rustige manier het gebeuren. Alle gekke dingen waren niet meer aan de orde. Enkel het doelpunt van Venn in de 85’ was nog betekenisvol voor de statistieken. Hij liep centraal iets te snel voor Martijn Bloemen en legde simpel binnen.

Wat nu ? Nadenken, de knop omdraaien, en zondag tegen Wellen de drie punten thuis houden.