KSKKoninklijke Sportkring Bree

K.SK BREE - KVK WELLEN : 0 - 4:

  

K. SK BREE

 

Forier Jente, Grobben Tom,  Janssen Kevin, Bloemen Martijn, Bollen Joris, Daniels Istvan (82’ Muyshondt Siebe), Berben Ruben, Maes Nick (55’ Bloemen Glenn), Creyns Steffe, Didden Ben , Grossi Domenico

   

KVK WELLEN

 

Ghijsens, Vinken, Van Caubergh, Sugutcu, Borghs, Meekers, Bieniek, Sleypen 88’Theunissen), Slechten (20’ Droogmans), Zevne, Misotten

 

SCHEIDSRECHTER :       KRIEKEN JAN

LIJNRECHTERS :            BOSI CIRIACO

                                      DE BOSSCHER MATHIEU

 

DOELPUNTEN 
   
SpelerStandMinuut
 Sleypen0-123
 Sogutcu0-273
 Bieniek0-381
 Zevne0-485
 
 
 
KAARTEN
 

K. SK BREE

KVK WELLEN

Min.

Kaart

SPELER 

Min.

 Kaart

  SPELER 

28GBollen Joris

11

 G

Missotten Olivier

38 GCreyns Steffe 

 63 

 G

Sugutcu Ihsan

 

VERSLAG
 

Tradities zijn er om gebroken te worden…helaas ! Bij dinner-seats worden er altijd punten gesprokkeld, deze keer dus niet. Het was nochtans een levendig gebeuren, zowel op als naast het veld. Veel groen-witte jeugd probeerde de mannen van de eerste ploeg extra vertrouwen te geven, leuk !

Er zat onmiddellijk tempo in het gebeuren. Het ging vlot op en neer. De eerste echt mogelijkheid (11’) was voor KSK Bree maar Didden, op rechts door tot tegen de achterlijn, kon niet gepast afleggen. Ook de poging van Sugutci, mocht er zijn, maar ging over (15’). Het openingsdoelpunt (22’) was evenveel geluk als kunde, maar het stond wel 0 – 1. Martijn Bloemen had met hoofd in corner verwerkt. Deze werd hard (iedereen dacht mislukt) gegeven en Borgs kon naar voor lopend, vanuit de punt van de kleine backlijn,  met het hoofd deviëren en de bal ging zo hoog aan eerste paal binnen! Toevalstreffer of niet, het speelt geen rol de stand werd  0 -1 !

 Een poging van Sogucu (25’) in handen van Forier, en een loeier van Didden (35’), hoog over en een goed poging van Berben (keeper gepast plat), waren de resterende kansen in eerste helft.

De thuisploeg kwam erg gemotiveerd uit de kleedkamer. Met veel enthousiasme werd Wellen teruggeduwd. Didden schoot voorlangs (51’), Creyns kwam niet verder dan een hoekschop (55’) en de parade van de match was er in 56’. Een geslaagde kopstoot van Berben maar Ghijsens zweefde hem knap vanonder de lat in hoekschop ! Ook de volgende poging van Berben (66’) op aangeven van Creyns, stuitte op een attente Ghysens.

Wellen kon pas een eerste keer tegenprikken in 61’ maar Sogutcu strandde op Forier.  Grossi gaat diep door op links (62’) maar Glenn Bloemen kan de bal aan de tweede paal juist niet genoeg beroeren….Bree blijft aandringen en de bezoekers zijn op de counter aangewezen……hun geliefkoost wapen ?? Sugutcu solliciteert iets te gemakkelijk voor penalty (geel voor swalbe) in 65’, en Bieniek die  op rechts aan de haal (70’) gaat , schiet voorlangs ! Kevin Janssen gaat naar voor maar wordt juist op tijd afgeblokt (73’). Sogutcu aan de andere kant is beter bij de les. Alleen door en rustig binnen 0 – 2 in 74’ . De batterij leeg voor de thuisploeg . Neen ! Glenn Bloemen wordt vrijgespeeld, komt alleen voor keeper , maar kan niet scoren… Bieniek  kan wel profiteren van de numerieke meerderheid na een geslaagde counter en werkt ijskoud af : 0 – 3 in 80 ‘. Berben dwingt Ghijsens nog tot geslaagde safe (83’) maar het is Zevne die de zoveelste counter mag afwerken 0 – 4 in 85’ !

De uitslag is zondermeer erg overdreven…..maar als men moet aanvallen en jongens als Bieniek en Sogutcu aan de andere kant goesting hebben om de geboden ruimte te benutten, krijgt men zulke uitslag.